VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: fshatar

Këndi i humorit: Një fshatar i pagdhendur është ulur në një stol në park bashkë me të fejuarën

By | May 19, 2019

Do të ngjallet prapë jeta – Cikël poetik nga SEJFULLA MALËSHOVA (LAME KODRA)

By | December 2, 2016

Këndi i humorit: Një fshatar shkon në treg; atje sheh një pasqyrë dhe pyet tregtarin

By | October 7, 2016

Këndi i humorit: Një fshatar ngarkoi kafshën dhe shkoi të shiste prodhimet

By | March 16, 2016