VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: cigare

Pirja e kafes ose çajit para fjetjes nuk ndikon në gjumë

By | August 7, 2019

Këndi i humorit: Një hardhuce po ecte nëpër pyll dhe papritur pa në një pemë majmunin tek po pinte cigare

By | February 11, 2019

Këndi i humorit: Ishin njëherë një majmun dhe një hardhucë lart në një pemë dhe po pinin hashash bashkë

By | May 29, 2017

FJALËT – Poezi nga CHARLES BUKOWSKI – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | October 4, 2016

Këndi i humorit: Një nxënës shkon me vonesë në shkollë dhe hyn pa trokitur në klasë

By | September 25, 2016

Këndi i humorit: Një nxënës shkon me vonesë në shkollë dhe hyn pa trokitur në klasë

By | May 4, 2016

KOKA IME VËRSHOI DREJT QIELLIT – Cikël poetik nga JAMES TATE – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | July 18, 2015