VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: makth

SHQIPËRINË e dua me gjithë zemrën, shpirtin dhe forcën time – Nga AUREL DASARETI

By | July 19, 2015

KOKA IME VËRSHOI DREJT QIELLIT – Cikël poetik nga JAMES TATE – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | July 18, 2015
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
Send this to a friend