VOAL

VOAL

Tag Archive: Edmond Caja

Maji i revoltave – Më 24 Maj 1984 në Revoltën e Qafë Barit, të burgosurit sfiduan kriminelët Edmond Caja, Lekë Ymeri, Zylyftar Ramizi – Nga Lek Mirakaj

May 22, 2024

Skënder Tufa, i dënuari i Qafë Barit vazhdon replikën me ish- drejtorin Edmon Caja: Çfarë ndodhi kur pushkatuat, Sokolin dhe Tomën?

April 25, 2019
  • 1
  • 2
Send this to a friend