VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Revolta e Qafë Barit

MAJI I LULEVE, I REVOLTAVE, I DHUNËS…SHEMBJA E TEATRIT Nga Lek Mirakaj

By | May 22, 2020

Dokumenti sekret: Dalip Zhabolli dhe Hajredin Fratari inkurajuan të dënuarit për revoltën

By | May 29, 2019

Masat pas Revoltës së Qafë Barit: Bomba me gazlotsjellës, kundragazë, helmeta e ushqim për ushtarët dhe zvogëlimi i qelive në Burrel e uniforma të verdha për të dënuarit

By | May 22, 2019