VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Sandër Sokoli

Masat pas Revoltës së Qafë Barit: Bomba me gazlotsjellës, kundragazë, helmeta e ushqim për ushtarët dhe zvogëlimi i qelive në Burrel e uniforma të verdha për të dënuarit

By | May 22, 2019

Skënder Tufa i përgjigjet “kaubojsit” Edmond Caja: E vërteta ime për revoltën në burg dhe pse u eleminua Sandër Sokoli Nga Skënder Tufa

By | April 25, 2019

(Video) Guximtarët e Qafë Barit, Lekë Mirakaj: Dëshmoj revoltën e 22 majit ‘84 – Observatori i Kujtesës Nga Admirina Peçi

By | April 25, 2019

Tranzicioni i gjatë shqiptar – KUSH ISHIN (JANË ) TERRORISTËT? – Nga EUGJEN MERLIKA

By | July 19, 2018