VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: mesuesja

Këndi i humorit: Mësuesja u thotë nxënësve të gjejnë dikë që mund të imitojë një kafshë të rrallë

By | August 5, 2019

Këndi i humorit: Mësuesja i thërriste gjithmonë Hugos: Do të më çmendësh, Hugo!

By | June 18, 2019

Këndi i humorit: Jemi në orën e gjeografisë. Tema e mësimit të sotëm është Amerika

By | August 15, 2017

Parody – Mësuesja e Veselit: Kadriu ka ikur gjithnjë nga ora e gjuhës shqipe

By | October 16, 2016

Këndi i humorit: Një nxënës shkon me vonesë në shkollë dhe hyn pa trokitur në klasë

By | May 4, 2016