VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: duhan

VERA – Poezi nga BINIO IVANOV

By | July 25, 2019

10 analizat shëndetësore që femrat mbi 40 vjeçe duhet të kryejnë patjetër

By | October 26, 2018

Këndi i humorit: Doktorr Qerimit iu fut një pacient i çuditshëm një ditë në klinikë, duke i thënë i shqetësuar

By | January 17, 2018

Këndi i humorit: Babai merr vesh se i biri Pjetri, kur është vetëm 11 vjeç, ka filluar duhanin

By | December 28, 2017

Anketa: Shqiptarët sa pijedashës, ia kalojmë Italisë dhe Greqisë, ja sa shpenzojmë

By | December 6, 2017