VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: birre

Këndi i humorit: Një grua është në shtrat me dashnorin kur dëgjon burrin e saj të kthehet

By | November 1, 2019

Këndi i humorit: E pyesin një zonjë 105 vjeçe

By | October 23, 2019

Këndi i humorit: Një mbrëmje, dy miq takohen dhe njëri pyet tjetrin

By | October 6, 2019

FOTOT – Ana tjetër e medaljes, çfarë bën në qendrën e votimit komisioneri Rushit Huda

By | June 30, 2019

Këndi i humorit: Një polic ndalon një makinë, afrohet te dritarja dhe e pyet burrin

By | June 11, 2019

Sllovenia inauguron çezmën e parë publike të birrës

By | April 4, 2019

A e dini se birra dhe vera kanë këto efekte pozitive për shëndetin?!

By | August 15, 2018

Këndi i humorit: Një nxënës shkon me vonesë në shkollë dhe hyn pa trokitur në klasë

By | September 25, 2016

Këndi i humorit: Një nxënës shkon me vonesë në shkollë dhe hyn pa trokitur në klasë

By | May 4, 2016