VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: BENIAMIN BAKALLI

In memoriam Fiqiri Llagami, gazetari me Sorbonë viktimë e diktaturës totalitariste Nga Beniamin Bakalli

By | May 30, 2020

Zotnitë dhe Tirona Nga Beniamin Bakalli

By | May 29, 2020

Komunizmi sëmundje e rëndë psiqike – Nga Beniamin Bakalli

By | October 28, 2017

Beniamin Bakalli flet nga Spaçi: Komunizmi po instalohet në Shqipëri dhe ne duhet të veprojmë

By | September 9, 2017

Deklaratë për Antikomunizmin Nga Beniamin Bakalli

By | September 8, 2017

Delegacioni i PLL vizitë dhe takim në Uashington DC për të përkujtuar viktimat e komunizmit

By | July 11, 2017

Princi Leka II është në një vizitë 2 ditore në Kosovë

By | May 27, 2017

PRINCI FILIP ËSHTË LIRUAR NGA TË GJITHA DETYRAT MBRETERORE

By | May 4, 2017

Beniamin Bakalli: Bota komuniste një komunitet paranojak njeh vetëm urrejtjen

By | October 14, 2016

Dasma mbretërore fillon – U trashëgofshin Princi Leka II dhe Princesha Elia Zogu!

By | October 8, 2016

Në prag të Dasmës Mbretërore Darkë me pinjollët e Familjeve të Mëdha

By | October 5, 2016

Unë fëmija i burgjeve Nga Beniamin Bakalli

By | October 5, 2016

Për një të djathtë pa komunistë, spiunë, bashkëpunëtorë të fshehtë të neokomunistëve në pushtet Nga Beniamin Bakalli

By | September 9, 2016

U zhvillua në Hotel Rogner në Tiranë aktiviteti i prezantimit të projektit “90 vjet / Mbretëria Shqiptare – Trashëgimi Kulturore” – Nga Beniamin Bakalli

By | September 5, 2016

Ata ishin të parët – Shqiptarët përkujtojnë 26 vjetorin e 2 korrikut 1990 Nga Beniamin Bakalli

By | July 3, 2016

Familja dhe Shqipëria – Nga Beniamin Bakalli

By | May 16, 2016

Autorët e krimeve nuk kanë kërkuar ende falje dhe fantazma e komunizmit sillet ende nëpër këmbët tona – Nga BENIAMIN BAKALLI

By | March 18, 2016

Fotoreportazh – Në qoftë se nuk kujdesemi për të kaluarën nuk mund të kemi të ardhme Nga Oralda Lahe

By | March 9, 2016

Beniamin Bakalli: Një lutje Ambasadorit Lu

By | March 3, 2016

Shtatorja u rrëzua por ideologjia komuniste vazhdon ta robërojë popullin tonë Nga Beniamin Bakalli

By | February 20, 2016

Koço Llukani – dënohet 15 vjet burg për veprimtari armiqësore kundër regjimit komunist

By | February 13, 2016

Kudret Kokoshi – u dënua me vdekje për veprimtari anti-shtetërore në organizatë

By | February 13, 2016

Kol Tromara – dënohet me pushkatim dhe ekzekutohet me 14 prill 1945

By | February 13, 2016

Kostandin Kote – dënohet me vdekje pushkatim 14 Prill 1945

By | February 13, 2016