VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: BENIAMIN BAKALLI

Kostaq Stefa – pushkatohet si spiun i amerikanëve

By | February 13, 2016

Dr Kadri Kerciku – dënohet me 10 vjet burg për agjitacion dhe propagandë

By | February 13, 2016

Pse PLL duhet ta udhëheqë të djathtën e vërtetë Shqiptare – Nga BENIAMIN BAKALLI

By | February 11, 2016

Për një të djathtë pa komunistë, spiunë dhe pa bashkëpunëtorë të fshehtë të neokomunistëve në pushtet – Nga BENIAMIN BAKALLI

By | February 6, 2016

Dr Koço Moisiu – burgoset për agjitacion e propagandë

By | January 23, 2016

Kapllan Deliallisi – rrëmbehet nga komunistët dhe vritet më 3 nëntor 1944

By | January 23, 2016

Kristo Kirka – vdes ne burgun e Burrelit më 28 Prill 1955

By | January 23, 2016

Kol Kuqali – antikomunist antijugosllav, e mbytin në burgun e Tiranës më 1947

By | January 23, 2016

Kol Rodhe – antikomunist, vdes në burgun e Burrelit më 1947

By | January 23, 2016

T’i denoncojmë me emër e mbiemër persekutorët e martirëve antikomunistë – Nga Beniamin Bakalli

By | January 23, 2016

Ali Maliqi – nacionalist antikomunist, dënohet me vdekje, vritet me pabesi në burg

By | January 23, 2016

Fr. Josef Marxen – pushkatuar në një pyll më 16 nëntor 1946

By | December 19, 2015

Irfan Ndreu – burg dhe internim për veprimtari antikomuniste

By | December 19, 2015

Javer Hurshiti – Dënohet me vdekje, pushkatim, më 14 prill 1945

By | December 19, 2015

Jani Koliaka – vdes gjatë hetuesisë pas 7 muaj torturash më 1947

By | December 19, 2015

Dr Isuf Hysenbegasi – dënohet me burgim të përjetshëm, vuan 15 vjet në burg

By | December 19, 2015

Dr Irfan Pustina – i burgosur politk, kundërshtar i vendosur i diktaturës

By | December 19, 2015

Idris Ruka – një jetë me burgje dhe persekutime politike

By | December 19, 2015

Irfan Majuni – pushkatohet më 1947 si agjent i anglo-amerikanëve

By | December 19, 2015

Isuf Allamani – më 3 Nëntor 1944 ia mori jetën një skuadër partizane me breshëri automatikësh

By | December 18, 2015

Ismail Agë Petrela – e pushkatojnë më 12 Nëntor 1944

By | December 18, 2015

Jorgji Mema – u arrestua dhe u vra në Tiranë më 16 nëntor 1944

By | December 18, 2015

Jakup Deliallisi – më 3 nëntor 1944 rrëmbehet nga komunistët dhe vritet

By | December 18, 2015