VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: bashkëvuajtës

Visar Zhiti: Çfarë zbulova në dosjen e ish-Sigurimit të Shtetit, kush ishte poeti e mësuesi i matematikës që spiunuan

By | November 11, 2017

Beniamin Bakalli flet nga Spaçi: Komunizmi po instalohet në Shqipëri dhe ne duhet të veprojmë

By | September 9, 2017

Intervista – Shoku i qelisë i Visar Zhitit: Ja kush ishin spiunët e Komandës në burg

By | March 28, 2017