VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Burrel

Zëri i Amerikës: Zgjedhjet, përplasje në Kamëz dhe Burrel

By | June 19, 2019

Bëri 18 vite në të gjitha burgjet e Shqipërisë, dëshmia e rrallë: Në Burrel të zhvishnin! Unë i thashë ‘këto ia kam falur shokut Enver dhe Nexhmies’… (video)

By | August 13, 2018

Prokuroria ne vitin 1973, “Rreth 100 të burgosurve POLITIK ju mohohet ndihma mjekësore” (dokumente)

By | February 4, 2018

Unë fëmija i burgjeve Nga Beniamin Bakalli

By | October 5, 2016