VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: burgjet

Ambasadori britanik në Tiranë: Ndaloni “kapot” të drejtojnë bandat nga qelitë e burgut

By | July 26, 2019

Persekutimi komunist në Shqipëri i dokumentuar në muze

By | February 20, 2019

TË MOHUAR NGA REGJIMI: BURGJET, SISTEMI I INTERNIM-DËBIMEVE DHE PUNA E DETYRUAR NË SHQIPËRI 1945-1990 – Nga Frank Shkreli

By | November 3, 2018

Rrëfimi i trishtë i Barjam Dervishajt, i dënuar 8 herë në kohën e diktaturës: I kam borxh dhe 15 vjet burg atij sistemi (video)

By | July 10, 2018

8 marsi i grave në komunizëm…

By | March 8, 2018

Imamët do të ligjërojnë në burgje kundër radikalizmit

By | January 8, 2018

Histori të reja të grave që u torturuan nga Sigurimi në Shqipëri

By | March 18, 2017

Unë fëmija i burgjeve Nga Beniamin Bakalli

By | October 5, 2016

Pse, me këtë ministër të Brendshëm do vazhdohet të jetohet në Shqipëri? – Nga Romeo Gurakuqi

By | April 24, 2016