VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: makine

Këndi i humorit: Një djalë dhe një vajzë janë në makinë, parkuar në një rrugë anësore

By | August 27, 2019

Këndi i humorit: Një zotëri papritmas e gjen veten në shtrëngatë

By | August 23, 2019

Këndi i humorit: Një djalë dhe një vajzë, pasi hanë një picë bashkë, shkojnë në makinë për të biseduar

By | July 15, 2019

Këndi i humorit: Një polic ndalon një makinë, afrohet te dritarja dhe e pyet burrin

By | June 11, 2019

Pasojat e tërmetit, shkëmbi bie mbi makinën me udhëtarë

By | August 11, 2018

Këndi i humorit: Një çift po nxiton në spital, sepse gruaja do të lindë foshnjen

By | July 20, 2018

Këndi i humorit: Burrë e grua, në makinë, nisen për në week end

By | March 10, 2018

Këndi i humorit: Një sipërmarrës evropian shkon në Afrikë dhe duke kaluar shikon një pemë bananesh

By | January 25, 2018

Këndi i humorit: Miq të vjetër, takohen Bexheti dhe Qerimi në parajsë

By | December 13, 2017

Këndi i humorit: Burri dhe gruaja u nisën me makinë për week end

By | June 14, 2017