VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: anglisht

Këndi i humorit: Gjatë një interviste pune, punëdhënësi pyet kandidatin

By | October 11, 2019

Këndi i humorit: Një polic ndalon një makinë, afrohet te dritarja dhe e pyet burrin

By | June 11, 2019

Harta – Shqiptarët, populli më i ‘paditur’ në gjuhën angleze

By | March 25, 2019

‘Duar të prangosura’ – Provokojnë rëndë serbët, ja si u zgjua sot Mitrovica (fotot)

By | February 17, 2018

Këndi i humorit: Një burrë po shetit bregut të detit dhe papritur dëgjon një britmë

By | December 25, 2017

Këndi i humorit: Është një papagall që flet shumë gjuhë… dhe të shkrin së qeshuri!

By | July 26, 2017

Rama – Britanisë lutjen e fundit: Mos u largoni nga BE!

By | May 30, 2016