VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: vjehrra

Këndi i humorit: Dy miq takohen në një bar

By | May 13, 2019

Këndi i humorit: Vjen vjehrra në vizitë tek e bija dhe shikon dhëndrin gjithë nerva duke mbledhur bagazhet

By | January 20, 2019

Këndi i humorit: Një fshatar shkon në treg, sheh një pasqyrë dhe e pyet tregtarin: ç’është kjo?

By | January 10, 2019

Këndi i humorit: Një zotëri shkon me qenin e tij tek veterineri

By | June 14, 2018

Këndi i humorit: Një qytetare ishte martuar në katund

By | November 5, 2017

Këndi i humorit: Vjen vjehrra ne vizite tek e bija dhe shikon dhëndrin gjithë nerva duke mbledhur bagazhet

By | May 3, 2017

Këndi i humorit: Një fshatar shkon në treg; atje sheh një pasqyrë dhe pyet tregtarin

By | October 7, 2016

Këndi i humorit: Një grua futet në shtëpi dhe gjen dhëndrrin e saj duke bërë valixhet gati

By | February 15, 2016

Këndi i humorit – Vjehrra dhe tre dhëndurët

By | September 22, 2015