VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: mjek

Këndi i humorit: Njëri ishte mjek dhe la ndihmësin e vet për pak ditë në vend të tij në klinikë

By | February 4, 2019

Mjeku dhe antropologu i njohur serb Miroljub Petroviç puth flamurin shqiptar e thotë: “Jam krenar që jam shqiptar!”

By | February 4, 2019

Këndi i humorit: Një çift po nxiton në spital, sepse gruaja do të lindë foshnjen

By | July 20, 2018

Teksti i rrallë i vitit 1493 mbi Shqipërinë

By | March 27, 2017

Halim Kosova tërhiqet nga politika, i kthehet profesionit të tij

By | November 19, 2015