VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: gjobe

Këndi i humorit: Një prift ngiste motorrin, mirëpo një polic rrugoreje i ishte fiksuar

By | August 7, 2018

Gjoba e Rrugës së Kombit Nga Skënder Buçpapaj

By | March 30, 2018

Këndi i humorit: Një bionde është duke shkuar rrugës

By | December 16, 2017

Këndi i humorit: Një polic ndalon një mjet dhe i thotë

By | July 2, 2016

Këndi i humorit: Një çift, burrë dhe grua, me makinë po ecnin në një rrugë qyteti

By | April 30, 2016