VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Gjykata Speciale

ARBANA XHARRA:PSE I KENI FRIKËN GJYKATËS SPECIALE NËSE JENI TË PASTËR,JU QË NUK VOTONI NUK E KENI HALLIN E KOSOVËS, POR TË VETES

By | August 3, 2015

Ndërhyrja e tandemit Thaçi-Mustafa, atak ndaj deputetëve! – Nga FLORIM ZEQA

By | July 25, 2015

Beograd, u shty gjyqi për krimet ndaj 27 civilëve shqiptarë

By | July 23, 2015

Ndërkombëtarët Kosovës: Gjykata Speciale një realitet i pashmangshëm

By | July 21, 2015

Riprocedimi i Gjykatës Speciale, dhunon kuvendin dhe suprimon sovranitetin e shtetit! – Nga FLORIM ZEQA

By | July 14, 2015

Gjykata Speciale ende nuk e ka mbështetjen e Partisë Demokratike të Kosovës

By | July 13, 2015

KU, KUR DHE NGA KUSH U KRIJUA GJYKATA SPECIALE – Nga DILAVER GOXHAJ-SHPËTIM GOLEMI

By | July 3, 2015

Kush do ta themelojë Gjykatën Speciale, Kosova, OKB, apo ndonjë mekanizëm tjetër?

By | July 2, 2015

Mustafa: Me Serbinë nuk mund të bisedojmë për pronat e Kosovës

By | July 1, 2015

HASHIM THAÇI: DY OPSIONE – TA KRIJOJMË VETË GJYKATËN SPECIALE OSE TA KRIJOJNË KUNDËRSHTARËT E PAVARËSISË TË KOSOVËS

By | June 30, 2015

DANIEL SERWER: NËSE NUK VOTOHET GJYKATA SPECIALE, KOSOVA HUMBET MBËSHTETJEN E SHBA DHE BE

By | June 30, 2015

Kuvendi i Kosovës sot sërish përballet me themelimin e Gjykatës Speciale

By | June 26, 2015

KUVENDI I KOSOVËS E MIRATON OSE NUK E MIRATON PROJEKTLIGJIN EVROPIAN TË GJYKATËS SPECIALE, RRUGË TË TRETË NUK KA

By | June 22, 2015

ANALISTËT – GJYKATA SPECIALE NUK KA ALTERNATIVË

By | June 16, 2015

Kosova në 16 vjetorin e çlirimit – GJYKATA SPECIALE, NËNSHTRIM I RADHËS, DITA E PAQES, TJETËRSIM I LUFTËS ÇLIRIMTARE! – Nga FLORIM ZEQA

By | June 12, 2015

BRUKSELI – KOSOVA TË MOS E ZVARRISË THEMELIMIN E GJYKATËS SPECIALE

By | June 11, 2015