VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Dick Marty

Dick Marty ligjëratë për të drejtat e njeriut në Universitetin e Gjenevës

By | November 11, 2019

Dick Marty paralajmëron “dëshmi” të reja për krimet e luftës në Kosovë

By | May 12, 2019

Dick Marty i përgjigjet Bardhyl Mahmutit: Mos kontaktoni më me mua!

By | April 13, 2019

Tribunali komenton shkrimet se Thaçi do të ftohet në Hagë: Gjithçka çfarë është thënë në raportin e Dick Martyt po hetohet

By | December 17, 2018

Çka e dallon Tribunalin e Hagës me Gjykatën Speciale?

By | December 15, 2018

Berisha: Shfuqizimi i Speciales do të ishte vetëvrasje për Kosovën

By | January 27, 2018

Kosova kërkon ekstradimin e izraelitit të akuzuar për trafikim organesh

By | January 14, 2018

SHBA, thirrje Kosovës të mos e prekë Gjykatën e Posaçme

By | December 30, 2017

Kuvendi shkon në pushim, s’ka shfuqizim të Ligjit për Gjykatën Speciale

By | December 23, 2017

Specialja jo veç në Kosovë, por edhe në disa shtete fqinje

By | October 18, 2017

Gjykata Speciale në Kosovë rinis punën, si do të hetohen të akuzuarit

By | September 2, 2017

Akuzat për transplante organesh: A do të thirret Lulzim Basha nga Gjykata Speciale?

By | January 7, 2017

Emërohet kryetarja e Gjykatës së Posaçme për Kosovën

By | December 14, 2016

Mediat ndërkombëtare: Thaçi peshk i madh i krimit të organizuar

By | April 7, 2016

Uk Lushi: Hashim, pse nuk e hodhe në gjyq senatorin Dick Marty?

By | March 9, 2016

Deda: Askush nuk ka kërkuar ndihmë nga Shqipëria në lidhje me trafikimin e organeve

By | March 4, 2016

Hashim Thaçi nuk përfaqëson UÇK-në – Nga IDRIZ ZEQIRAJ*

By | February 17, 2016

Dick Marty: Këta tre janë “peshqit e mëdhenj” të krimit në Kosovë dhe “mysafirët” e parë në Hagë

By | January 18, 2016

Gjykata Speciale pritet të dënojë edhe krimet e kryera pas vitit 2000

By | January 2, 2016

Gazetari amerikan: Trafikimi i organeve nuk përfshihet në aktakuzat e Gjykatës (video)

By | September 6, 2015

Ndërkombëtarët Kosovës: Gjykata Speciale një realitet i pashmangshëm

By | July 21, 2015

Victoria Nuland – Kosova nuk duhet të dështojë në ngritjen e Gjykatës së Posaçme

By | July 12, 2015

Isa Mustafa: Gjykatë Speciale dhe zbardhje e vrasjeve të pasluftës

By | July 6, 2015

Kush do ta themelojë Gjykatën Speciale, Kosova, OKB, apo ndonjë mekanizëm tjetër?

By | July 2, 2015