VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Bardh M. Nengurra

ÇKA ASHT TAN KJO SHPIFJE DHE URREJTJE PATOLOGJIKE KUNDËR AKADEMIK ISA MUSTAFËS – Nga Bardh M. Nengurra

By | October 18, 2019

JE TEPËR KONTRAVERS Z.ADNAN MEROVCI – Nga Bardh M. Nengurra

By | March 31, 2019

KRITIKË PUBLIKE TV 21 DHE DREJTORESHËS ZONJËS AFERDITA SARAÇINI – Nga Bardh M. Nengurra

By | March 16, 2019

TI ZHDUKIM NGA PERDITËSHMENIA JONË TË GJITHA DATAT HISTORIKE QË I KA CAKTUE ME DEKRETE KOMUNIZMI SHQIPTAR NË TIRANË – Nga Bardh M. Nengurra, Norvegji

By | March 9, 2019

PSE PO BESONI SE ASHT E VERTETË TAKSA 100% PER MALLNAT SERBE? – Nga Bardh M. Nengurra

By | February 26, 2019

IMAMI SHEFQET KRASNIQI DHE E DREJTA PËR LIRINË E FJALËS – Nga Bardh M. Nengurra

By | February 18, 2019

KUSH DHE PSE I FUTI MALLNAT SERBE PAS LUFTE NË KOSOVË – Nga Bardh M. Nengurra

By | January 14, 2019

ZONJA FANË RUGOVA NUK DUHET TA PRANOJË PAGËN QË JA OFRON RAMUSH HARADINAJ – Nga Bardh M. Nengurra

By | December 9, 2018

FOL SHQIP O VËLLA – Poezi nga Bardh M. Nëngurra

By | November 23, 2018

PO GABON RAND O ISH MËSUESI IM PROF. IDRIZ ZEQIRAJ QË PO E SULMONË ME SHKRIME AKADEMIK ISA MUSTAFËN – Nga Bardh M. Nengurra

By | September 24, 2018

VETVENDOSJA DHE SHTETI I KOSOVËS – Nga Bardh M. Nengurra

By | February 17, 2018

NË ABSURDISTAN KRYEMINISTRI SILLET SI SULLTAN – Nga Bardh M. Nengurra

By | January 28, 2018

A DO MARRË FUND PAFTYRËSIA E JOTE NDONJIHERE O FATMIR LIMAJ – Nga Bardh M. Nengurra

By | January 16, 2018

A KANË BA SHQIPTARËT KRIME KUNDËR NJENI TJETRIT PAS LUFTËS NË KOSOVË?! – Nga Bardh M. Nengurra

By | January 14, 2018

NALE HOVIN RAMUSH HARADINAJ – Nga Bardh M. Nengurra

By | December 28, 2017

KOSOVA PARAJSA PËR KRIMINELË – Nga Bardh M. Nengurra

By | November 24, 2017

A KA LIGJE QË DUHET T’I KONTROLLOJNË TV-të DHE RADIOT PRIVATE NË KOSOVË?! – Nga Bardh M. Nengurra

By | October 29, 2017

A JANË ISTOGAS A NUK JANË DISA KRJESA ME DY KAMBË?! – Nga Bardh M. Nengurra

By | October 24, 2017

KUSH DO I NDALË MATRAPAZËT, MASHTRUESIT DHE VEPRIMET KRIMINELE TË DISA SHQIPFOLËSVE?! – Nga Bardh M. Nengurra

By | October 8, 2017

MJAFT MA ME VETSHKATRRIM O POPULLI IM SHQIPTAR – Nga Bardh M. Nengurra

By | September 4, 2017

“NJERIU INTELIGJENT” MILAZIM KRASNIQI THIRRET NË TË KALUEMEN E KOMPROMISEVE TË Dr. IBRAHIM RUGOVËS – Nga Bardh M. Nengurra

By | August 7, 2017

KEN PO E RREN SE JE MIK I IBRAHIM RUGOVËS O RAMUSH HARADINAJ – Nga Bardh M. Nengurra

By | August 6, 2017