VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: EURO

Këndi i humorit: Në shkollë mësuesi e pyet një nga nxënësit e tij

By | November 8, 2019

Këndi i humorit: Pierini kthehet në shtëpi nga shkolla hundë e buzë

By | November 5, 2019

Kartëmonedhat e reja 100 dhe 200 euro vihen në qarkullim

By | May 28, 2019

Këndi i humorit: Në orën 8 të mëngjesit, një polic i ri hyn në komisariat duke gulçuar dhe i mbytur në djersë

By | April 22, 2019

Kursimet e shqiptarëve në euro arrijnë rekord (Tabela)

By | February 6, 2019

Euroja, “simbol i stabilitetit”

By | January 1, 2019

Këndi i humorit: Një mama është shumë e shqetësuar, i biri ka ngrënë një euro

By | January 26, 2018

Këndi i humorit: Në një lagje të kryeqytetit jeton Maria, shumë e bukur, tejet elegante, grua e një mjeku

By | January 24, 2018

Pagat e zyrtarëve qeveritarë në Kosovë, ja sa do marrin nga kryeministri deri tek këshilltarët (Dokument)

By | December 22, 2017

Këndi i humorit: Gjini niset për në shkollë dhe mamaja e porosit

By | November 12, 2017

Këndi i humorit: Një burrë hyn në një bar dhe e pyet kamerjerin sa kushton një kafè

By | September 13, 2017

Këndi i humorit: Një gjerman shkon me pushime në Shqipëri dhe atje sëmuret rëndë

By | August 29, 2017

Këndi i humorit: Një profesor në fakultet nxori 500 Euro dhe pyeti studentët

By | May 20, 2016

SHQIPËRINË e dua me gjithë zemrën, shpirtin dhe forcën time – Nga AUREL DASARETI

By | July 19, 2015

Retrospektivë… Nga AGRON SHABANI

By | July 17, 2015

Zviceranët kanë rrogat më të larta në Evropë

By | July 16, 2015

NË KULM TË KRIZËS, SKULPTURA E EUROS NË FRANKFURT PËRTËRIHET

By | July 7, 2015

GREQIA NË TEH – Nga PAUL KRUGMAN, New York Times

By | June 30, 2015

ANTIKORRUPSIONI – JA MILIONERËT E INSTITUCIONEVE TË KOSOVËS

By | June 4, 2015