VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: sëmundjet e zemrës

Personaliteti dhe Shëndeti – Lidhja e ngushtë mes tyre rregullon mirëqenien

By | February 29, 2020

Kura me mese arrash për zemrën, mushkëritë dhe imunitetin

By | August 9, 2019

Çfarë tregon forma e trupit për shëndetin e zemrës

By | July 12, 2019

Mjeku turk Öz rekomandon “lidhje të forta familjare” për shëndetin e zemrës

By | April 8, 2019

Çfarë i bën kripa e tepërt trurit

By | April 6, 2019

Si ndryshon zemra pas moshës 50 vjeç – Ndryshimet te burrat dhe gratë

By | February 12, 2019

Meshkujt mbi 50 – Çfarë duhet ndryshuar patjetër për jetesë më të gjatë

By | January 16, 2019

Cila është mosha e duhur kur duhet të fillojë kujdesi për zemrën

By | January 10, 2019

Studimet e reja: Tensioni i lartë para moshës 40 vjeçare rrit rrezikun e problemeve të zemrës dhe trurit

By | November 22, 2018

Si përfiton organizmi nga konsumimi i birrës, ja sëmundjet që mban nën kontroll

By | July 24, 2017

Shtatë arsye pse duhet të konsumoni boronica

By | April 6, 2016

Explorer – Një skaner i ri i avancuar

By | November 30, 2015