VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: taksi

Këndi i humorit: Një japonez është në një udhëtim turistik në Perëndim

By | August 26, 2019

Këndi i humorit: Në orën 8 të mëngjesit, një polic i ri hyn në komisariat duke gulçuar dhe i mbytur në djersë

By | April 22, 2019

Këndi i humorit: Ishin tre pijanecë dhe ndaluan një taksi

By | December 19, 2018

Këndi i humorit: Sanija kishte rezervuar nje natë magjike intime per burrin e saj Bexhetin në hotel

By | October 18, 2017