VOAL

VOAL

Tag Archive: Basir Çollaku

Përkthimi i plotë dhe autentik – Rasti Zagani – rasti i Ana Poxhit – nga burgu në diplomaci – një skandal shqiptar apo edhe italian ? Me një histori me spiunë ndërkombëtarë!

October 3, 2015
Send this to a friend