VOAL

VOAL

Tag Archive: La Stampa

Z. Alain Berset – Zviceranët i kanë respektuar të gjitha këshillat nga Berna & Kantonet, por kjo nuk ka mjaftuar! Nga Elida Buçpapaj

December 14, 2020

Përkthimi i plotë dhe autentik – Rasti Zagani – rasti i Ana Poxhit – nga burgu në diplomaci – një skandal shqiptar apo edhe italian ? Me një histori me spiunë ndërkombëtarë!

October 3, 2015
Send this to a friend