VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: mësuesi.

Këndi i humorit: Në shkollë mësuesi e pyet një nga nxënësit e tij

By | November 8, 2019

Këndi i humorit: Në komisariatin e policisë po bëhej një provim me gojë

By | October 7, 2019

AUTORITETI DHE PROFESIONALIZMI I MËSUESIT, RRIT NË RRUGË TË DUKSHME FORCIMIN CILËSOR NË SHKOLLË – Nga Martin Malota, Mësues pensionist Lezhë

By | November 10, 2018

AMANETI I MËSUESIT – Poezi nga Sejdi BERISHA

By | March 7, 2017

Nderim për Avdyl Sulaj: ME FRYMËZIM POETI, PËR PASURITË SHPIRTËRORE NË MALËSINË E GJAKOVËS – Nga Prof. Murat Gecaj

By | April 21, 2016