VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Victoria Nuland

Victoria Nuland në Beograd – Serbia të çojë përpara bisedimet për normalizimin e marrëdhënieve me Kosovën

By | July 14, 2015

Victoria Nuland në Tiranë – Me rëndësi lufta kundër ekstremizmit

By | July 13, 2015

Gjykata Speciale ende nuk e ka mbështetjen e Partisë Demokratike të Kosovës

By | July 13, 2015

Victoria Nuland – Kosova nuk duhet të dështojë në ngritjen e Gjykatës së Posaçme

By | July 12, 2015

Victoria Nuland sot viziton Kosovën

By | July 12, 2015

Victoria Nuland – Në Ballkan korrupsioni favorizon autokratët dhe ekstremistët e dhunshëm

By | July 11, 2015

Victoria Nuland – në Kosovë për Gjykatën Speciale

By | July 7, 2015