VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: GRUEVSKI

Dashamir Shehi: Gruevski iku se është i shkurtër, Rama nuk fshihet dot

By | November 21, 2018

Tirana zyrtare e harroi çështjen e (pa)zgjidhur shqiptare në Maqedoni – Nga Skënder Karaçica

By | November 17, 2018

Protestuesit antishqiptarë rikthehen para Kuvendit

By | May 4, 2017

Racizmi i Ivanovit izolon Maqedoninë nga BE-ja, nga NATO-ja dhe nga Amerika! – Nga Prof.Dr.Mehdi HYSENI

By | March 4, 2017

Gruevski: Historia e një antishqiptari Nga Petrit Saraçini

By | January 27, 2017

Gruevski e kërcënon BDI-në

By | January 9, 2017

Poposki: Gruevski nuk do të kthehet më në skenën politike

By | January 9, 2017

Gruevski dhe qëllimi i Kryqit të tij Nga Denis Toto

By | March 27, 2016

Kriza e Shkupit, arrihet marrëveshja – Gruevski dorëhiqet në dhjetor

By | July 15, 2015

NEW YORK TIMES: OPOZITA KËRKON NJË QEVERI TRANZICIONI PA NDIKIMIN E GRUEVSKIT NGA JOANNA BERENDT

By | June 24, 2015

EKSPERTËT EVROPIANË – GRUEVSKI BURIM DESTABILITETI NË RAJON E MË GJERË, NUK MERITON SHANSE TË TJERA

By | June 22, 2015

Gruevski has killed first the Ohrid Agreement THE MURDERED COMMANDERS OF KLA, ACCUSED BY GRUEVSKI AS TERRORISTS, EVEN DEAD WILL SEND GRUEVSKI IN THE TRIBUNAL OF HAGUE AS THE TRUE TERRORIST! – By Elida BUÇPAPAJ

By | May 25, 2015

RREZIK PËR MAQEDONINË JANË ALI AHMETI DHE GRUEVSKI ! – NGA ELIDA BUÇPAPAJ

By | May 20, 2015

MANDATI I TRETË I PUTINIT TË VOGËL TË SHKUPIT – Nga SKËNDER BUÇPAPAJ

By | May 18, 2015

VRASJA E KOMANDANTËVE TË UÇK-SË NË KUMANOVË ËSHTË KRIM KUNDËR NJERËZIMIT QË I ÇON IDEATORËT NË HAGË – Nga ELIDA BUÇPAPAJ

By | May 15, 2015