VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: autokratët

Populistët po rikthejnë tiraninë – Nga Joshua Kurlantzick, Washington Post

By | November 27, 2018

Victoria Nuland – Në Ballkan korrupsioni favorizon autokratët dhe ekstremistët e dhunshëm

By | July 11, 2015