VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: banjo

Këndi i humorit: Gjatë një ore të edukatës qytetare, mësuesi pyet një nxënës

By | July 20, 2019

Këndi i humorit: Një polic i tregon kolegut aventurën e tij të dashurisë

By | May 20, 2019

Këndi i humorit: Një grua bionde, që kishte burrin në burg, shkon tek drejtori i burgut të ankohet

By | September 30, 2018

Këndi i humorit: Në një avion piloti, pasi iu uroi mirëseardhjen udhëtarëve, harroi të mbyllte mikrofonin

By | August 27, 2018

Këndi i humorit: Një shqiptar, një francez dhe një kinez bëjnë një garë

By | February 18, 2018

Këndi i humorit: Tre shokë: një italian, një shqiptar dhe një kinez bëjnë një garë rezistence

By | July 20, 2017

Këndi i humorit:

By | January 19, 2017