VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: alkool

Këndi i humorit: Një lypës i zgjat dorën njërit që po kalonte në rrugë dhe i kërkon 1000 lekë

By | March 11, 2019

10 analizat shëndetësore që femrat mbi 40 vjeçe duhet të kryejnë patjetër

By | October 26, 2018

A e dini se birra dhe vera kanë këto efekte pozitive për shëndetin?!

By | August 15, 2018

Sëmundjet që parandalohen nga alkooli

By | August 3, 2018

Këndi i humorit: Doktorr Qerimit iu fut një pacient i çuditshëm një ditë në klinikë, duke i thënë i shqetësuar

By | January 17, 2018

NJË MESAZH PËR PIJETARËT – Studim monografik nga Lutfi ALIA

By | January 7, 2018

Siberi: Nga helmimi masiv me alkool, 60 vetë të vdekur

By | December 21, 2016