VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Lozanë

Në Lozanë arrin Plaku gjigant i Krishtlindjeve

By | November 9, 2019

Ushtria amerikane dhe Pentagoni gjithnjë e më shumë financojnë Universitetet Politeknike në Zyrih dhe Lozanë

By | November 24, 2018

Sergio Romano nuk është i befasuar nga prania e spiunëve rusë në Zvicër

By | September 17, 2018

Rusia përjashtohet nga Lojërat Olimpike Dimërore 2018

By | December 5, 2017

Spastrimi i Çamërisë dhe qëndrimi shqiptar – Nga Hajredin Isufi

By | March 25, 2017

Më 30 janar 1923 u nënshkrua marrëveshja turko-greke për shkëmbimin e popullsisë – datë që shënon aktin e parë të tragjedisë së Çamërisë

By | January 30, 2017

Manifestim për nder të 17 Shkurtit dhe 7 Marsit

By | February 28, 2016

Marrëdhëniet turko-shqiptare në kohën e Ataturkut

By | January 8, 2016