VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Islami

A duhet të na shqetësojë zbrazja e shkollave shqipe në Zvicër & shtimi i fëmijëve që frekuentojnë xhamitë e mësojnë arabisht ?! Nga Elida Buçpapaj

By | January 22, 2020

Merkel: Edhe myslimanët edhe Islami i përkasin Gjermanisë

By | March 16, 2018

Ministri gjerman: Islami nuk i përket Gjermanisë

By | March 16, 2018

Vajza e ish presidentit iranian: Detyrimi për t’u mbuluar nuk i forcon ndjenjat fetare

By | December 19, 2017

A janë shqiptarët islamofobë? – Nga Gani Mehmetaj

By | December 16, 2017

Vetëvrasja e ngadaltë e Shqipërisë – Nga Aurel Dasareti*

By | September 10, 2017

Islami “po rritet më shpejt se çdo fe tjetër” në botë

By | March 16, 2017

A duhet të kemi frikë nga islami? – Nga Hamed Abdel-Samad*

By | December 1, 2016

Islami dhe Krishterimi si u përhapën përgjatë kohërave në mbarë botën

By | May 14, 2016

Trumpi thotë se Islami e urren Perëndimin

By | March 10, 2016

Britani: U gjetën fragmente të një Kurani shumë të vjetër

By | July 22, 2015