VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Prof Dr Basil Schader

Doli nga shtypi teksti i ri didaktik “Rreth përdorimit të dialektit dhe gjuhës standarde” i Prof Dr Basil Schader Nga Nexhmije Mehmetaj

By | June 1, 2018

Me rastin e Ditës të Mësuesit Nderohet figura dhe vepra e pedagogut, albanologut Prof Dr Basil Schader

By | March 20, 2017