VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: ABAS FEJZULLAHI

ECAJAKET 10 VJEÇARE TË SHKSH“BASHKIMI“ NË OSTERMUNDIGEN-BERNË CH – Nga Abas Fejzullahi

By | October 16, 2019

NË PRIZREN PRITET TË PËRUROHET LIBRI ENCIKLOPEDIK 550 FAQE DHE SHTATORJA E SKËNDERBEUT KUSHTUAR 550 VJETORIT TË KALIMIT NË AMSHIM

By | September 5, 2019

KURBETÇARËT NË ZVICËR SHPALLIN AKSIONIN PËR TË NDIHMUAR BOTIMIN E LIBRIT ME 1300 FAQE ME FOTO E DËSHMI: ATA U VRANË- LANË PAS VETI HISTORINË- NGA MASAKRA E GJAKOVËES DHE BURGU I DUBRAVËS.

By | August 27, 2019

PSE DHE KUSH PO E KUNDËRSHTON JUSUF BUXHOVIN..? Nga Abas Fejzullahi

By | July 17, 2019

ME RRENA DIPLOMUAN, MAGJISTRUAN, DOKTO(RRUAN), QETHEN E RJEPEN KOSOVËN..! – Nga Abas Fejzullahi

By | April 3, 2019

14 LARCORI (MARSI) ËSHTË FESTË E STINËS SË PRANVERËS APO E VERËS..? – Nga Abas Fejzullahi

By | March 16, 2019

LDK- JA PËR GJYNAH, LLUTA I LULEVE, BEQIRI SERRSEM, HASHIMI DREDHAXHI E FESATXHI..! Nga Abas Fejzullahi

By | February 25, 2019

XEHTARËT E TREPÇËS ME FAT APO TË PA FAT, NGA QEVERISJA E KEQE VENDORE…!? – Nga Abas Fejzullahi

By | February 21, 2019

Kosova me bardhësinë e borës dhe me ngricat e politikës – Nga Abas Fejzullahi

By | January 15, 2019

VENDIMI I QEVERISË I VONUAR. POR MA MIRË VONË SE KURRË… – Nga Abas Fejzullahi

By | November 23, 2018

NJË PËRGJEGJE PËR MIKUN TIM VESEL XHAFERI NË FAQE TË LIBRIT-FACEBOOK 2018-11-20 – Nga ABAS FEJZULLAHI

By | November 20, 2018

KUSH ËSHTË PRONAR I ETC-së (EKONOMSKI TERGOVINSKI CENTAR) PËR KOSOVË!? – Opinion nga Abas Fejzullahi

By | November 10, 2018

NË ZVICËR PËR NGRITJEN E MEMORIALIT Dr. IBRAHIM RUGOVA BASHKATDHETARËT DERI ME 2018-05-26 GRUMBULLUABN 70890 FRANGA E 2770 EURO

By | May 30, 2018

Rrëfimet e vërteta mbesin të përjetëshme, kur shkruhen në vepra – Nga ABAS FEJZULLAHI

By | May 20, 2018

BASHKATDHETARËT NGA KURBETI NË ZVICËR NDIHMOJNË NGRITJEN E MEMORIALIT Dr. IBRAHIM RUGOVA NË MALAJ TË RUGOVËS NË KOSOVË – Nga Abas Fejzullahi

By | May 9, 2018

Një vështrim i shkurter me rast përurimi të librit: « NJË JETË VEPRIMTARI HUMANITARE » nga Behide Hasanaj – Përgatitur nga Abas Fejzullahi

By | January 4, 2018

TRI PËRURIMET E LIBRIT: «NJË JETË VEPRIMTARI HUMANITARE» DHE FILMIT DOKUMENTAR PËR BAMIRËSI KUSHTUAR ZNJ. BEHIDE HASANAJ – Përgatitur nga Abas Fejzullahi

By | January 4, 2018

NË SHENJË NDERIMI DHE PËRKUJTIMI PËR TË PAHARRUARIN AGIM MEHMETI – Nga ABAS FEJZULLAHI

By | August 4, 2017

SHPIRTNGUSHTËSIA E HUMËSVE DHE SHPIRTGJËRSIA E FITUESËVE NË ZJEDHJET E PARAKOHËSHME NË KOSOVË ME 2017-06-11! – Nga Abas Fejzullahi

By | June 14, 2017

S`PAKU QE 17 VJET NA SHKUAN KOT TUE PROVUE PUSHTSHTETARËT VENDORVENDOR.. ! – Nga Abas Fejzullahi

By | June 9, 2017

PËRSE PËRDORET ZOTI KRYETAR, KRYEMINISTER, MINISTER APO AGRON, GJERGJ E JO ZOTËRI? – Nga Abas Fejzullahi

By | May 20, 2017

NË VËMENDJE TË GJENDJES NË KOSOVË SHOQATAT BAMIRËSE DHE QEVERITARËT E KOSOVËS – Nga Abas Fejzullahi

By | April 20, 2017

NDERIME DHE KUJTIME PËRHERË PËR JETËN DHE VEPRËN E KOLONEL AHMET KRASNIQIT – Nga Abas Fejzullahi

By | September 20, 2016

NË DEMOKRACI SECILI E TREGON FYTYRËN E VET… – Nga ABAS FEJZULLAHI

By | January 20, 2016