VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Gonxhe Bojaxhiu

VIDEO – Shkup, reagime ndaj heqjes së shenjave në shtëpinë e lindjes së Nënë Terezës

By | May 15, 2020

Më 10 dhjetor 1979 Nënë Terezës iu dorëzua Çmimi Nobel për Paqe

By | December 11, 2019

Nipi i Nënës Terezë në Shkup do ta takojë Papa Françeskun

By | May 7, 2019

Më 17 tetor 1979 Nënë Tereza mori Çmimin Nobel për Paqe

By | October 17, 2016

Zvicër: Shën Tereza, shëmbëlltyrë e humanizmit botëror, në orën e gjuhës shqipe Nga Nexhmije Mehmetaj

By | September 17, 2016

SI i fsheh dhe tjetërson Shkupi gjurmët shqiptare të Nënës Terezë (fotot)

By | September 4, 2016

Ja letra e Nënë Terezës për shqiptarët: E kam në zemër popullin tem Shqiptar, unë lutem për juve

By | September 3, 2016

Sociologu Gëzim Alpion flet mbi shenjtërimin e Nënë Terezës

By | May 29, 2016

Më 15 mars vendoset data dhe vendi i shenjtërimit të Nënës Terezë

By | March 7, 2016

NJË FYTYRË QË RREZATON MIRËSI HYJNORE – Nga Sinan KAMBERAJ

By | February 13, 2016

Dom Zef Ramaj – famullitari që pagëzoi Nënë Terezën

By | July 11, 2015