VOAL

VOAL

Tag Archive: Ing.Agim Karagjozi

Bashkëbisedim-Z.Gëzim Peshkëpia tregon për Eqrem Peshkëpinë & listën e elitës të kombit larguar në fund të 1944 nga Shqipëria Nga Elida Buçpapaj

January 27, 2023

(Updated) Dr.Gjon Buçaj: Me Agim Karagjozin &një grup shokësh na bashkoi qendrimi antikomunist & amaneti i themeluesave të Vatrës, në interes të kombit dhe Atdheut Intervistoi Elida Buçpapaj

April 5, 2022
Send this to a friend