VOAL

VOAL

Tag Archive: Agim rexhaj

Historinë e Vatrës e shkruejnë historianët dhe s’kanë me mujtë kurrë me shkrue interesaxhijtë e kohës!! Nga Agim Rexhaj

May 9, 2024

Dokument: Godina e Vatres u ble ne vitin 1996. Celebrimi i blerjes “Benas“ se Vatres u be nga nje grup i kryesisë se Vatres Nga Ramiz Muja

March 15, 2024
Send this to a friend