VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: lokal

Këndi i humorit: Njëri hyn në një lokal të të rëndomtë, tmerrësisht të ndyrë dhe zë vend te një tryezë

By | May 19, 2019

Këndi i humorit: Një pijanec futet në një lokal dhe i thotë kamarierit

By | November 27, 2016

Mijëra punëtore seksi – industri në rritje në Kosovë: Poshtë restorante, lart motele

By | May 21, 2016