VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: gjyshi

Këndi i humorit: Mësuesja u thotë nxënësve të gjejnë dikë që mund të imitojë një kafshë të rrallë

By | August 5, 2019

Këndi i humorit: Kur dëgjon se gjyshi i saj i moshuar sapo ka vdekur, Katja shkon tek shtëpia gjyshërve

By | July 17, 2018

Këndi i humorit: Më në fund, motra e shumëpritur e Benit ka ardhur në jetë

By | August 19, 2017

Këndi i humorit: Një djalë i vogël ishte ulur në park dhe po hante çokollatë

By | February 13, 2017

Gjyshi i Trumpit është dëbuar nga Gjermania në vitin 1905

By | November 21, 2016

Këndi i humorit: Nipit i ishte mërzitur shkolla, bënte shpesh mungesa

By | April 11, 2016