VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: gjyshja

Habisin shkencëtarët: Shumicën e gjeneve i trashëgojmë nga gjyshja, jo nga nëna e babai

By | August 7, 2019

Këndi i humorit: Një vajzë vajti në dyqan për të blerë qershi

By | September 21, 2018

Këndi i humorit: Hajdutë të maskuar hynë në një shtëpi për të vjedhur

By | August 28, 2018

Këndi i humorit: Kur dëgjon se gjyshi i saj i moshuar sapo ka vdekur, Katja shkon tek shtëpia gjyshërve

By | July 17, 2018

Këndi i humorit: Beni shkon në supermerkat me gjyshen, atje gjen një monedhë për tokë dhe i thotë gjyshes

By | August 23, 2017

Këndi i humorit: -Gjyshi, të bëj një pyetje personale?

By | October 14, 2016

Këndi i humorit: Kalon gjyshja dhe shikon mbesën lakuriq

By | March 3, 2016