VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: klienti

Këndi i humorit: Njëri hyn në një lokal të të rëndomtë, tmerrësisht të ndyrë dhe zë vend te një tryezë

By | May 19, 2019

Këndi i humorit: Një gagaç hyn në një byrektore

By | April 10, 2017