VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: monedha

DYMIJË LEKË, Prerje e vitit 2007 Simbolika dhe josimbolika – Nga Lida Fabian MIRAJ

By | May 30, 2019

Këndi i humorit: Në sheshin e një pazari, një varfanjak po kalonte pranë një pike grilli

By | May 3, 2018

Bitcoin për herë të parë në bursën e Çikagos

By | December 12, 2017

Këndi i humorit: Një grua plakë sapo është ulur në një kafene

By | July 6, 2017

Këndi i humorit: Në një fshat të thellë jetonte një djalë i varfër

By | December 12, 2016

Fotogaleri: Njihuni me 10 monedha Ilire

By | November 8, 2016