VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: puthje

Gripi dhe i ftohti nuk ngjiten nga e puthura – Lexoni gjithçka duhet të dini

By | February 15, 2019

Këndi i humorit: Një vejushë shkon çdo javë në varreza për t’ia ndërruar lulet të shoqit

By | November 1, 2018

Këndi i humorit: Një vajzë vajti në dyqan për të blerë qershi

By | September 21, 2018

MBRËMË TË KAM PUTHUR NË BUZË – Poezi nga PEDRO SALINAS – Përktheu SKËNDER BUÇPAPAJ

By | June 20, 2018

Kjo buzëqeshje e dëlirë – Poezi nga VEHBI SKËNDERI

By | July 25, 2017

KJO BUZËQESHJE E DËLIRË – Poezi nga VEHBI SKËNDERI

By | July 25, 2016

Mbrëmë të kam puthur në buzë – Poezi nga PEDRO SALINAS – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | February 6, 2016

O BUZË, BUZË TË PAPULITURA E TË BARDHA – Poezi nga ALDA MERINI – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | July 29, 2015