VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Medvegja

A po lihet qëllimisht Medvegja jashtë listës së përbashkët për deputet? – Nga Muharrem Salihu

By | January 28, 2020

Lugina e Preshevës, edhe një vit shkollor pa libra në gjuhën shqipe

By | November 25, 2019

Jeta e shqiptarëve në komunën e Medvegjës

By | October 14, 2019

Shoqata Humanitare “Medvegja” shembull i organizimit dhe veprimit të mërgatës sonë! – Nga Avni Azizi

By | July 6, 2019

Para se të kërkohet bashkimi, do duhej të vizitohet Medvegja, Bujanoci dhe Presheva – Nga Mr.Sc. Refik HASANI

By | September 13, 2018

Liderët institucionalë të Kosovës deklarohen për bashkim me Luginën-kurse mungojn Abetaret?! – Nga REFIK HASANI

By | September 11, 2018

Serbia spastron shqiptarët e Preshevës, Medvegjës dhe Bujanocit nga regjistrat e gjendjes civile dhe BE-ja i bën iso! – Nga Isuf Bajrami

By | March 18, 2018

Avokati i popullit kërkon legalizimin e shqiptarëve nga Lugina e Preshevës

By | March 17, 2018

E kohës- Në Medvegjë jetojnë (vetëm) 520 shqiptarë! – Nga Skënder Karaçica

By | November 25, 2017

UDHËTIMI DHE MADHËSHTIA SHPIRTËRORE ME POEZINË NË LIQENIN FIERZË-KOMAN – Reportazh nga SEJDI BERISHA

By | May 17, 2016

Në provë diplomacia e Prishtinës dhe e Tiranës – Nga Prof. dr. MEHDI HYSENI

By | September 12, 2015