VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: shqiptarë etnikë

Artikulli i “The Economist”: Mafia shqiptare, lidhja me Sigurimin famëkeq dhe politikën

By | January 3, 2019

Serbia spastron shqiptarët e Preshevës, Medvegjës dhe Bujanocit nga regjistrat e gjendjes civile dhe BE-ja i bën iso! – Nga Isuf Bajrami

By | March 18, 2018