VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Presheva

Lugina e Preshevës, edhe një vit shkollor pa libra në gjuhën shqipe

By | November 25, 2019

AFP: Serbët e shqiptarët e Preshevës kundër korrigjimit të kufijve, kërkojnë punë

By | September 24, 2018

Para se të kërkohet bashkimi, do duhej të vizitohet Medvegja, Bujanoci dhe Presheva – Nga Mr.Sc. Refik HASANI

By | September 13, 2018

Liderët institucionalë të Kosovës deklarohen për bashkim me Luginën-kurse mungojn Abetaret?! – Nga REFIK HASANI

By | September 11, 2018

Serbia spastron shqiptarët e Preshevës, Medvegjës dhe Bujanocit nga regjistrat e gjendjes civile dhe BE-ja i bën iso! – Nga Isuf Bajrami

By | March 18, 2018

Avokati i popullit kërkon legalizimin e shqiptarëve nga Lugina e Preshevës

By | March 17, 2018

MBI 80 PËR QIND E DEPUTETËVE NUK E NJOHIN HARTËN E SHQIPËRISË ETNIKE (!) – Nga Ramiz LUSHAJ

By | October 23, 2017

Presheva nuk ka luks të shkojë në zgjedhje çdo vjetë! – Nga Refik HASANI

By | August 31, 2017

Flamuri i Bursaspor-it do të valëvitet në Preshevë

By | October 17, 2016

Atdhetar i shquar intelektual Profesor Ibrahim Kelmendi (1916-1979) – Nga Afrore SHAIPI, Presheve

By | April 17, 2016

Në provë diplomacia e Prishtinës dhe e Tiranës – Nga Prof. dr. MEHDI HYSENI

By | September 12, 2015

Lugina e Preshevës e mbushur me refugjatë, kamp edhe në Miratoc

By | August 23, 2015