VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: REFIK HASANI

Takimet e dy qeverive – Shkruan Mr. Sc. REFIK HASANI

By | November 17, 2018

Për regjistrimin e popullsisë më 2021 – Nga Mr.Sc.Refik HASANI

By | October 29, 2018

Para se të kërkohet bashkimi, do duhej të vizitohet Medvegja, Bujanoci dhe Presheva – Nga Mr.Sc. Refik HASANI

By | September 13, 2018

Liderët institucionalë të Kosovës deklarohen për bashkim me Luginën-kurse mungojn Abetaret?! – Nga REFIK HASANI

By | September 11, 2018

Çështja e Luginës duhet ngritë në Bruksel e OKB, e jo vetëm nëpër deklarata politike – Nga Mr.Sc. Refik HASANI

By | August 20, 2018

Para se të kërkohet korrigjim – së pari të njihet Referendumi i vitit 1992 i Krahinës së Preshevës* – Nga Mr.Sc. Refik HASANI

By | August 12, 2018

Në finalen mes Prishtinës e Beogradit – Krahina e Preshevës të mos mbetet e diskriminuar!! – Nga Refik HASANI

By | May 1, 2018

Këshilla Nacionale për gjitha pakicat në Kosovë e jo Asociacion vetëm të pakicës Serbe! – Nga Refik HASANI

By | April 7, 2018

Krahina e Preshevës ka mbetur e diskriminuar dhe pa asnjë përkujdesje institucionale nga Prishtina zyrtare – Nga Refik HASANI

By | March 23, 2018

Me Malin e Zi demarkacioni po zgjatet, si do të zgjidhet me Serbinë? – Nga Mr.Sc.Refik HASANI

By | February 24, 2018

Pse nuk do të duhej të shkëmbehen territoret e as popullata? – Nga Mr.Sc.Refik HASANI

By | February 11, 2018

Kush do të zëvendësojë Jonuz Musliun? – Nga REFIK HASANI

By | January 28, 2018

Ushtarakët e Rusisë në Nish duan imunitet diplomatik e territorial!? – Nga Refik HASANI

By | January 2, 2018

Zgjedhjet e nesërme në Preshevë – Nga Refik HASANI

By | December 23, 2017

Pse heshtin Tirana e Prishtina në 5 vjetorin e heqjes së Lapidarit të UÇPMB-ës në Preshevë – Nga Refik HASANI

By | December 10, 2017

Medvegja nuk harrohet nga Presidenti Ilir Meta – Nga Refik HASANI

By | November 27, 2017

Prishtina e Tirana zyrtare do të duhej të jenë zëri i të gjitha trojeve shqiptare – Nga Refik HASANI

By | November 4, 2017

Serbia ta pranojë Kosovën, të përqëndrohet në Krahinën e Preshevës, Vojvodinë dhe Sanxhak!? – Nga Refik HASANI

By | October 22, 2017

Kryeministri na premton ne Preshevarëve shtetësi të Kosovës, kurse Presidenti kërkon për Kosovarët shtetësi shqiptare! – Nga Refik HASANI

By | October 11, 2017

Parlamenti shqiptar do të duhej të ndërronte diskursin politik për hapësirat etnike shqiptare e diasporë! – Nga Mr.Sc. Refik HASANI

By | October 8, 2017

Presheva nuk ka luks të shkojë në zgjedhje çdo vjetë! – Nga Refik HASANI

By | August 31, 2017

Diskursi politik i Prishtinës e Tiranës zyrtare ndaj Krahinës së Preshevës – Nga Refik HASANI

By | August 20, 2017

Medvegja, Bujanoci dhe Presheva janë shëndrruar në një poligon ushtarak! – Nga Mr.Sc.Refik HASANI

By | August 13, 2017

Marrëveshja shqiptaro-serbe nuk mund të kufizohet vetëm në njohjen e Republikës së Kosovës!! – Nga Refik HASANI

By | August 6, 2017